Düşük Karbonlu Çağın Çelik Sanayi Fırsatları ve Zorlukları
Abu Dabi Ticaret ve Sürdürülebilirlik Merkezi'nde düzenlenen “Düşük Karbon Çağında Yol Belirleme: Gelişmekte Olan Ülkelerin Çelik Sanayisinin Karşılaştığı Zorluklar ve Fırsatlar” oturumu, çelik sektörünün düşük karbonlu ekonomiye geçiş sürecinde karşılaştığı belirsizlikler ve fırsatları ele aldı.
Geleceğe Yön Veren Bir Oturum: Düşük Karbon Ekonomisi ve Çelik Sektörü
Abu Dabi Ticaret ve Sürdürülebilirlik Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Dünya Ticaret Örgütü'nün 13. Bakanlar Konferansı ile eş zamanlı olarak düzenlenen “Düşük Karbon Çağında Yol Belirleme: Gelişmekte Olan Ülkelerin Çelik Sanayisinin Karşılaştığı Zorluklar ve Fırsatlar” başlıklı oturum, çelik sektöründeki önemli isimlerin katılımıyla düzenlendi.
Oturumun Moderatörü ve Katılımcıları
Oturumu İMMİB Genel Sekreteri Dr. Selahattin Armağan Vurdu moderatörlük yaptı. Oturumda ayrıca, ÇİB Başkan Yardımcısı Ugur Dalbeler ve TÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan gibi çelik sektörünün önemli isimleri yer aldı.
Düşük Karbonlu Ekonomiye Geçiş: Belirsizlikler ve Fırsatlar
Oturumda, gelişmekte olan ülkelerdeki çelik şirketlerinin düşük karbonlu ekonomiye geçiş sürecinde karşılaştığı belirsizlikler ve mevcut fırsatlar üzerinde duruldu. Katılımcılar, bu dönüşüm sürecinin çelik sektörü üzerindeki etkilerini ve ne gibi stratejilerin benimsenmesi gerektiğini değerlendirdi.
. . .
İçerik sadece atıfta bulunularak yayınlanabilir:
Sivas İş Dünyası. Editöryal görüş, yazarın
görüşüne aykırı olabilir.