Robot rehberlik sistemi ile esnek malzeme taşıma
SICK, otomotiv sanayinde müşterilerinin robot rehberlik sistemi ile esnek malzeme taşıma işlemleri için iş gereksinimlerine uygun çözümler sunuyor.
SICK, otomotiv sanayinde müşterilerinin robot rehberlik sistemi ile esnek malzeme taşıma işlemleri için iş gereksinimlerine uygun çözümler sunuyor.
Birden fazla robot rehberlik sistemi ile SICK, otomotiv sektöründe müşterilerinin esnek malzeme taşıma işlemleri elde etmesine yardımcı olacak iş gereksinimlerine uygun çözümler sunuyor. Firmanın sistem çözümü yaklaşımı, daha verimli, uygun maliyetli ve doğru bir üretim hattı ihtiyacını karşılıyor. SICK'in robot rehberlik sistemleri ile otomotiv üretimi için esnek malzeme kullanımı mümkün hale geliyor. Bu özelleştirilebilir görüntü sistemleri, birçok üreticinin kısmen yerelleştirme uygulamalarında aradığı rekabet avantajını sağlıyor. Otomotiv üreticileri, daha kısa üretim serileri, daha düşük maliyetler ve daha fazla esnekliğe ihtiyaç duyulması gibi çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Ancak belki de en büyük zorluk, özellikle sektörün karşılaştığı mevcut işgücü kıtlığı ortasında, otomatik malzeme taşıma çözümlerini etkili bir şekilde uygulamak oluyor. SICK’in PLB’si (Part Localization for Bin Picking-Parça Alımı Yerelleştirme), kutulara ve kutulara rastgele yönlendirilen parçaların yüksek hassasiyetle lokalizasyonu için kullanılabilecek bir görme sistemidir. Görüntü sistemi, bir 3D kamera, parça yerelleştirme yazılımı ve kolay entegrasyon gibi araçlardan oluşuyor. Bu, bileşen üretiminde, güç aktarım imalatı, parça tedarikçileri ve makina yükleme işlemleri için ideal bir çözüm sunuyor. PLR (Part Localization in Racks-Raflarda Parça Yerelleştirme), büyük, hacimli damgalı metal sac parçaların taşınması zorluklara karşı geliştirilen bir çözüm olarak öne çıkıyor. Manipüle edilecek veya taşınacak olan parçalar nakliye sırasında hareket edebilir, kayabilir veya rafların kendileri zarar görebilir. Sonuç olarak, PLR bu zorlukların üstesinden gelerek üretimin sorunsuz gerçekleşmesine imkan tanıyor. Önceki iki uygulamaya ek olarak, robot rehberlik sistemleri konveyör toplama uygulamaları için de kullanılabiliyor. 2D parça lokalizasyonu için bir görüntü sistemi olan PLOC2D, yüksek kaliteli görüntü işleme donanımından oluşuyor ve güvenilir ve hızlı parça yerelleştirme için son derece yüksek performanslı bir yerelleştirme algoritması sunuyor. SICK Otomotiv Satış Müdürü Matt Keil, “Endüstri, yıllarca parça toplama gibi sıradan işlere yardımcı olmak için yeni yollar bulmak için milyonlarca dolar harcadı. SICK’in bu yeni Robot Rehberlik Sistemleri, sadece bu sorunu çözmekle kalmıyor, aynı zamanda uygulanması çok basit olmasıyla birlikte yatırımın geri dönüş süresi oldukça kısa.” dedi.SICK, otomotiv sanayinde müşterilerinin robot rehberlik sistemi ile esnek malzeme taşıma işlemleri için iş gereksinimlerine uygun çözümler sunuyor.
HANGİ ÇÖZÜMLER VAR?
“YATIRIM GETİRİSİ KISA”
. . .
İçerik sadece atıfta bulunularak yayınlanabilir: Sivas İş Dünyası. Editöryal görüş, yazarın görüşüne aykırı olabilir.