IndraDrive Mi: En esnek kabinsiz sürücü sistemi
Yeni IndraDrive Mi nesli, neredeyse tüm diğer dağıtılmış sürücü sistemlerinden farklı olarak bireysel koşullara uyarlanabiliyor.
Yeni IndraDrive Mi nesli, neredeyse tüm diğer dağıtılmış sürücü sistemlerinden farklı olarak bireysel koşullara uyarlanabiliyor.
Yeni IndraDrive Mi nesli, neredeyse tüm diğer dağıtılmış sürücü sistemlerinden farklı olarak bireysel koşullara uyarlanabiliyor. Bu uyarlama, sistemin - en küçük alanlarda dahi maksimum esneklik için - tüm modüler makinelerde kullanılmaya uygun olmasını sağlıyor.
Entegre güvenlik teknolojisine sahip çok yönlü bir sistem
Yeni IndraDrive Mi, pek çok yeni ve gelişmiş özelliğiyle çok yönlü bir esneklik sunuyor. Çoklu protokol kapasitesi, önde gelen kontrol sistemi üreticilerinin tüm ürünlerinin evrensel olarak kullanılabilmesini sağlıyor. Entegre hareket mantığı tahrik, hareket kontrolü ve işleme mantığını bir ana kontrol sistemi olmadan, sadece sürücü seviyesinde karmaşık hareket sıralarını gerçekleştirebilecek şekilde bir araya getiriyor.
Entegre güvenlik teknolojisi ek açık döngü kontrolü olmadan insan ve makine için etkili koruma sağlıyor. Safe Torque Off ve Safe Motion için EN ISO 13849-1'e uygun olduğu onaylı olarak donanımda tasarruf sağlarken, kablolama maliyetlerini de azaltıyor.
Özel ürün özelliklerinden kaynaklanan avantajlar
Çoklu protokol kapasitesi: Tüm ilgili Ethernet protokollerine, dolayısıyla tüm genel olarak kullanılan kontrol ürünlerine uygunluk
Entegre güvenlik teknolojisi: Ek açık döngü kontrolü olmadan optimum koruma için (EN ISO 13849-1'e göre onaylı; Safe Torque Off ve Safe Motion) Bütünleşik hareket mantığı: Bir ana kontrol sistemi olmadan, karmaşık hareket sıralarının uygulanması için enerji verimliliği sağlayan güç kaynağı
Önemli teknik veriler
- 200 m'ye kadar uzunlukta hibrit bir kabloda 20 tahrike kadar
- Multi-Ethernet - Sercos, EtherNet/IP, PROFINET, EtherCat
- Güvenlik Teknolojisi - Safe Torque Off ve Safe Motion
- IEC 61131-3'e göre entegre hareket mantığı
- Kontrol iletişiminin ayrılmasıyla makinelerin entegrasyonu
Bosch Rexroth Hakkında
Bosch Rexroth AG'nin Türkiye'deki faaliyetleri 1976 yılında Hidropar A.Ş. adıyla başlamış ve Mayıs 2001'den itibaren, Bosch Rexroth Otomasyon San. ve Tic. A.Ş. adıyla devam etmiştir. Gebze'deki satış ofisi ve Bursa'daki seri üretim fabrikasıyla bugün, 120.000 m2'lik bir alan ve 1000'e yakın çalışan sayısına ulaşmıştır. Bosch Rexroth A.Ş. Gebze'deki tüm satış öncesi ve sonrası mühendislik çalışmalarıyla birlikte sistem tasarım, montajı ve testi, satış sonrası eğitim ve saha servis hizmetleri vermektedir. Bursa'daki seri üretim tesisinde hidrolik uygulamalarda kullanılan valfler ve hidrolik pompalar üretilirken, üretim hacminin %90'undan fazlası Avrupa ve dünya pazarlarına ihraç edilmektedir.
Bosch Rexroth’un ekonomik, hassas, güvenilir ve enerji tasarrufu sağlayan tahrik ve kontrol teknolojileri her boyuttaki makine ve sistemi hareket ettirebilir. Şirket yenilikçi bileşenlerin yanında müşteriye özel entegre otomasyon çözümleri ve hizmetleri geliştirmek için Mobil Uygulamalar, Makine Uygulamaları ve Mühendisliği, Fabrika Otomasyonu ve Yenilenebilir Enerji pazar segmentlerindeki global uygulama deneyimini bir araya getirmektedir. Bosch Rexroth müşterilerine hidrolik, elektrikli tahrik ve kontrol, dişli teknolojileri ve doğrusal hareket ve montaj teknolojilerini tek kaynaktan sunmaktadır. Globalde 2013 yılında, 80'in üzerindeki lokasyonda 36.500’ü aşkın çalışanıyla yaklaşık 5,7 milyar avro ciro gerçekleştirilmiştir.
. . .
İçerik sadece atıfta bulunularak yayınlanabilir: Sivas İş Dünyası. Editöryal görüş, yazarın görüşüne aykırı olabilir.